На блокпостах Тернопільщини поліція працює у посиленому режимі, черги зменшилися (Відео)

Фото: Нацполіція

Працівники правоохоронних структур Тернопільщини та бійці територіальної оборони цілодобово у посиленому режимі несуть службу на блокпостах області. Речник бригади тероборони ЗСУ Юрій Кульпа каже, спільні зусилля спрямовані на протидію воєнним загрозам.

«Ми у цілодобовому режимі виконуємо поставлені завдання із охорони об’єктів критичної інфраструктури, проведення заходів щодо виявлення та знешкодження розвідувально-диверсійних груп. Тісно співпрацюємо з силовими структурами області – управлінням служби безпеки, поліцією, Національною гвардією. Станом на ранок сьогоднішнього дня надзвичайних подій у місцях нашої дислокації не задокументовано», – каже Юрій Кульпа.

Патрулюють на блокпостах й працівники патрульної поліції. Інспектори перевіряють автомобілі, оглядають вантажі та супровідну документацію. За словами капрала поліції патрульної служби Яна Костюк, на сьогодні кількість транспортних засобів на блокпостах зменшилася. Відтак, довгих черг, як це було у перші дні введення воєнного стану, уже немає.

Exit mobile version