Окупанти вбили військового з Тернопільщини у бою поблизу Миколаєва (Фото)

Вічна пам'ять Фото: мережа Інтернет

Війна забирає найкращих патріотів України. Російський окупанту відчаї, адже несе колосальні втрати, але не втрачає можливості вбити українського воїна. Від підлості свинособак, захищаючи нашу державу, загинув журналіст Віктор Васильович Дудар з Тернопільщини.

Як інформують у Хоростківській міській раді, чоловік народився в селі Перемилів.

Дудар пішов до військкомату, аби у складі Збройних сил захищати Україну в перший же день повномасштабної війни, 24 лютого.У 2014-2015 роках Віктор Дудар пішов добровольцем воювати на передову на Донбас. Пізніше став резервістом та працював у газеті “Експрес”, де до останнього дня займався журналістськими розслідуваннями та висвітлював військову тематику.

Наш воїн загинув у ході боїв з російськими окупантами поблизу Миколаєва! Без чоловіка залишилась дружина Оксана, без батька – донька Софія.

Відповідно до розпорядження міського голови, цьогоріч 8 березня оголосили в Хоростківській територіальній громаді Днем жалоби. На знак скорботи за загиблим забезпечать припущення Державного Прапора України на адміністративних приміщеннях міської ради, комунальних підпримств, державних підприємств, установ, організацій на території громади.

Висловлюємо щирі співчуття родині та побратимам загиблого бійця. Вічна пам’ять Захиснику України!

Читайте також: Помер кращий льотчик ударної авіаці з Тернопільщини

Фото: Хоростківська міська рада
Exit mobile version