До Тернополя привезли гуманітарну допомогу для військових і тимчасово переселених людей (Фото)

5 березня до Тернополя приїхав черговий багатотонний гуманітарний вантаж міст-партнерів з Німеччини, Польщі та Литви.

Міський голова Тернополя Сергій Надал зазначив, що через велику кількість вантажів в Тернополі розгорнули додатковий склад на вулиці Текстильна.

“Саме сюди сьогодні було доставлено гуманітарну допомогу від німецького міста Заттельдорф, з яким ми нещодавно розпочали співпрацю, від міста-побратима та міста-парнера Тарнув і Радом (Польща) та від міста Таураге (Литва),” – повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Мер додав, що у трьох великогабаритних транспортних засобах знаходяться речі першої необхідності: від продуктів харчування до медикаментів та дитячого одягу.

Нагадаємо, це вже п’ята партія гуманітарної допомоги від початку повномасштабного російського вторгнення на територію України. Цю допомогу роздають як військовослужбовцям, які боронять рідну землю від окупантів, так і українським сім’ям, що постраждали внаслідок воєнного вторгнення російської армії.

“Ми щиро дякуємо німецьким партнерам SWIT TRADE GmbH за організацію гуманітарних поставок, німецькій, польській та литовській громадам, водіям, перевізникам, представникам контрольних служб, координаторам, волонтерам та усім милосердним громадянам за сприяння, підтримку і допомогу Україні у боротьбі з агресором. Перемога – за нами, правда – за нами! “, — додали у міській раді Тернополя.

Читайте також: У Тернополі поселилися понад 3600 внутрішньо переміщених осіб

Тернополю надіслали 2 сучасні карети швидкої допомоги

Exit mobile version