У Тернополі видадуть проїзні квитки тимчасово переміщеним українцям

Маршрутка Фото: пресслужба Тернопільської міськради

Переселенці з інших регіонів України отримають соціальні картки для проїзду у громадському транспорті Тернополя. Відповідне рішення прийняли 4 березня на засіданні сесії Тернопільської міської ради.

“Кошти виділено на придбання соціальних карток для проїзду у громадському транспорті Тернополя. Ці картки будуть роздані переселенцям з інших регіонів України, які прибувають на територію Тернопільської громади. Звертаємо увагу, оплата за користування громадським транспортом у місті буде здійснювати згідно з встановленими тарифами на проїзд”, – розповів міський голова Сергій Надал.

Нагадаємо, у тролейбусах, автобусах та маршрутних таксі Тернополя діє виключно безготівкова форма оплати. Тобто сплатити за проїзд можна безконтактною банківською картою, пристроєм з функцією NFC, «Соціальною картою тернополянина», неперсоніфікованим електронним квитком або разовим проїзним квитком.

Ознайомитись із розміром тарифів на проїзд та переліком засобів оплати/фіксації проїзду, що діють у громадському транспорті можна за тут.

Читайте також: На Тернопільщині у двох водіїв вилучили автомобілі

Exit mobile version