На Тернопільщині абоненти “Укртелекому” без Інтернету

Сьогодні зранку жителі Тернопільщини, які є абонентами “Укртелекому”, залишились без інтернету. Послуга тимчасово недоступна. Дотелефонуватися у сервісні центри неможливо.

“Прокинулася сьогодні зранку, до комп’ютера, а інтернету немає. Спочатку подумала, що може щось так і пішла перезагрузила модем. Зрозуміла, що діло не в цьому і вирішила подзвонити на гарячу лінію. Не тут то було – всі номери телефонів, які вказані для додзвону абонентів, одразу скидають виклик. То чому немає інтернету і коли відновиться надання цієї послуги я дізнатися не змогла”, – каже тернополянка Марта Дяків.

Як повідомили журналістам “Файного міста” в “Укртелеком”, відбувся технічний збій обладнання на мережі по всій території України. Над вирішенням цієї проблеми працюють. Ситуацію ускладнює індивідуальний характер проблеми для кожного регіону.

У зв’язку з технічним збоєм обладнання на мережі у деяких абонентів по всіх регіонах України фіксуються проблеми з авторизацією. Фахівці компанії займалися усуненням наслідків збою вночі і вже відновили сервіс для частини абонентів. Ми робимо усе можливе для якомога швидшого відновлення роботи послуги для всіх абонентів.

На жаль, проблема має індивідуальний характер для кожної області, що ускладнює її оперативне рішення. Перепрошуємо за тимчасові незручності.

Коли відновиться надання послуги та чи буде користувачам зменшена абонплата на той час, доки не було інтернету, в “Укртелеком” поки не повідомляють. Зазначили:

На даний момент все, що нам відомо – винесли в окрему публікацію https://www.facebook.com/Ukrtelecom/posts/3608834235809941
Exit mobile version