Російсько-українська війна: хроніка подій станом на 14.00 годину 24 лютого

Фото: мережа Інтернет

На Київщині впав військовий літак, загинули 5 людей

Між селами Жуківці та Трипілля Обухівського району впав військовий літак ЗСУ (на борту перебувало 14 осіб) з послідуючим загоранням, внаслідок чого загинуло 5 осіб. Від ДСНС України залучено 37 осіб та 8 одиниць техніки.

Українські військові тримають оборону та відбивають атаки

У Нацполіції України інформують, в Київській області біля Межигір’я збито один російський вертоліт К-52 та три вертольоти поблизу Гостомеля.

На Луганщині йдуть бої. Біля Щастя ворог продовжує нести втрати.

Прикордонники спільно зі ЗСУ та НГУ тримають оборону та відбивають атаки.

Поблизу с. Новозбурівка Скадовського району на території військової частини, яка розташована в лісовому масиві Збурівського лісництва виникла пожежа техніки.

Внаслідок обстрілів в м. Олешків особовий склад 4 ДПРЧ евакуйовано в укриття.

В Одеській області в Іванівському районі під час обстрілу в/ч А-2800 ЗСУ отримали осколкові поранення 10 військовослужбовців.

В Одесі по вулиці Новомосковська внаслідок вибуху сталася пожежа. Рятувальниками встановили – горіли склади одного із підприємств. Пожежу ліквідовано. Загиблих та постраждалих немає. З поруч розташованих територій евакуйовано техніку.

На вулицями міст України можуть бути російські диверсанти

Вулицями міст України, зокрема і в Тернополі, можуть бути російські диверсанти. Зазвичай вони на одязі мають елементи червоного кольору.

“Отримали інформацію, що на вулицях міст України можуть бути російські диверсанти. Особливо слід звертати увагу на людей, які на одязі мають елементи червоного кольору. Бачите підозрілих осіб, невідомі залишені предмети – телефонуйте 102. Від нашої уважності та зважених дій залежить дуже багато!”, – повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Не вірте фейкам!

Інфопростором України ширяться чимало фейків. Зокрема, за даними Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, обмеженна в’їзду та виїзду з Кииєва – неправда. Автошляхи до столиці не перекривали.

Оновлено: на пропускних пунктах на в’їзді до Києва встановлюють захисні споруди, через це в’їзд може бути ускладненим. Влада Києва просить поставитися до цього з розумінням та не поширювати інформацію про пересування українських військових та авіації.

Також у Сухопутних військах ЗС України запевноли, що українські військові не складають зброю, все, що пишуть про нацебто дизертирство – брехня!

Читайте також: Українські військові потребують підтримки громадян 

Exit mobile version