Тернополян закликають негайно спуститися в захисні укриття (Інтерактивна карта)

24 лютого в Україні оголосили воєнний стан через вторгнення Росії в Україну. Тернопільський обласний оперативний штаб оголосив повітряну тривогу. В районі 44-ої артилерійської бригади оголошена евакуація населення, яке проживає поблизу. Варто якнайшвидше евакуюватися у захисні приміщення або в підвали вашого будинку.

Нагадаємо, наразі в Тернополі є 92 захисні споруди, з них 55 сховищ та 37 протирадіаційних укриттів, а також 127 найпростіших укриттів.

Посилання на інтерактивну карту: https://giscid.maps.arcgis.com/apps/View/index.html?appid=cf66288d0b34497ba8530415606f6a5e

Як користуватися створеною інтерактивною картою?

– користувачу необхідно перейти за посиланням у розділі «Е-сервіси» на сайті міської ради Тернополя;

– на інформаційній панелі, що відкриється, можна побачити усі захисні споруди, які мають спеціальні позначення відповідно до свого призначення;

– натиснувши на значок можна побачити адресу розміщення укриття, тип захисної споруди та кількість осіб, які можуть там перебувати.

Оновлено (11.00): Станом на 24 лютого у Тернополі оновили місця, де мешканці зможуть перебувати у випадку оголошення евакуації, усі вони розташовані в різних мікрорайонах міста.

Серед них:

Оновлено (15.00): До Інтерактивної карти місць розташування захисних споруд у Тернополі додали ще два укриття за адресами вул. Кривоноса, 2 та вул. Винниченка, 10.

У МВС також радять українцям до оповіщення сирени перебувати вдома, але тримати “тривожну валізу” напоготові.

Читайте також: У Тернополі зупинили рух громадського транспорту

Exit mobile version