Понад 200 тисяч гривень зібрали для порятунку 16-річної Вікторії Куник з Чорткова (Фото)

Фото ілюстративне Джерело: google.com

Завдяки благодійникам 16-річна Вікторія Куник отримала шанс на нове життя. Юній чортків’янці провели дороговартісну операцію на хребті. Наразі дівчину чекає реабілітація.

Нагадаємо, у Вікторії медики діагностували селективний грудний спонцилоцез (викривлення хребта 4 ступеня). У 2020 році дівчині приписали спеціалізований ортопедичний корсет Шено. Однак, її стан не покращився. Аби вилікуватися, Вікторії слід було провести дороговартісне хірургічне втручання.

Родина не мала таких коштів. Сім’я дівчини – малозабезпечена: батько з інвалідністю (за хворобою Бехтерєва), мати – соцпрацівник БСМ “Карітас”, та ще й у сім’ї є маленькі братики і сестрички.

Допомогти дівчині взявся волонтерський рух «Добро іде далі». Завдяки старанням та матеріальній допомозі небайдужих, вдалося зібрати 229 535 гривень. З них на оперативне втручання та медикаменти витратили 223 235 гривень, а решту суми використають на реабілітацію Вікторії.

Зараз дівчина щиро дякує кожному, хто долучився до доброї справи та врятував їй життя.

Читайте також: Міжнародні авіакомпанії призупиняють рейси до України: чи доведеться тернополянам відтермінувати політ (Наживо/Відео)

Exit mobile version