Свідків хотів підкупити, потерпілу врятувати – відмовились: у Тернополі водій збив школярку

Фото з відкритих джерел

У Тернополі на проспекті Степана Бандери у четвер, 17 лютого, близько 20.00 години водій збив 16-річну школярку. На місце події виїжджали правоохоронці та медики.

У поліції розповіли, що дівчину водій збив на пішохідному переході. 

“Потерпіла переходила дорогу на пішохідному переході, коли її збив водій автомобіля Volkswagen Golf. 
Кермувальник стверджує, що був неуважним, але після удару вийшов та запропонував завезти дитину до медзакладу. Вона відмовилася і неповнолітню до медзакладу доправила швидка”, – розповідли у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Додамо, як повідомило видання “Галас”, винуватець ДТП ледь не збив іншу жінку, яка також переходила дорогу. За словами очевидців водій одразу після удару вийшов із авто і почав затягувати потерпілу в свій автомобіль. Але перехожі, які були свідками аврії, не дали йому цього зробити і викликали поліцію та швидку.

Крім того, винуватець ДТП намагався підкупити свідків. Він пообіцяв кожному дати по 100 доларів.

“Водій поводився дивно, весь час плутався у своїх словах. То казав, що це не він збив, то що він не водій, зараз приїде мама і все “порішає”. Дівчина лежала під бампером. У неї була розбила голова. Водій витягнув її і почав затягувати в машину. Люди “відбивали” потерпілу. Тоді кермувальник казав, що дасть по 100 доларів усім очевидцям”, – розповів очевидець.

На місце ДТП одразу прийшла мама неповнолітньої, яка була неподалік у церкві. Потерпілу разом із родичкою забрала швидка. У поліції додають, що зараз дівчина проходить обстеження. Попередньо у неї легкі тілесні ушкодження. 

Читайте також: У Тернополі поліцейські ганялися за двома чоловіками (Фото)

Exit mobile version