У туристичній агенції Тернополя розповіли, чи скасовують тернополяни поїздки за кордон (Відео)

На тлі загострення ситуації на сході України, кількість поїздок за кордон почала зростати. Про це повідомили в одній з туристичних агенцій Тернополя. Працівники кажуть, зокрема побільшало людей, які виїжджають за межі України по біометрії.

“Ми спостерігаємо у себе, як турагенції, дійсно трішки панічні настрої, оскільки люди почали більше виїжджати, зокрема по біометрії, і більше робити страховки для виїзду за кордон. Паніка через те, що по телебаченні дуже часто говорять про вторгнення. Тож люди, які мають родичів за кордоном, намагаються якомога швидше виїхати.

У туристичній агенції додають, панічні настрої не сягають критичної точки. Не вбачають також проблем у виборі транспорту – для людей доступний як авіа, так і наземний транспорт для подорожі за кордон. Що стосується бронювання турів, то всі вони залишаються актуальними станом на 17 лютого.

Люди, згідно запланованими рейсами, вилітають і прилітають. Ніяких перенесень немає, ніяких заморожень немає”, – додають у турагенції.

Більше про роботу туристичної агенції нині, а також, чого очікувати туристам у випадку виникнення непередбачуваних ситуацій – у відеоматеріалі.

Читайте також: У Тернополі вишикувалася черга за закордонними паспортами (Відео)

Exit mobile version