“Гречка – розкіш, але пшеничну крупу та макарони скуповують”: як чутки про вторгнення РФ вплинули на торгівлю у Тернополі (Відео)

Впродовж останніх тижнів у магазинах та крамницях пожвавилася торгівля. Продавці кажуть, ажіотажу немає, проте зростання попиту на певні товари досить відчутне. Причиною цьому є інформація про загострення ситуації на кордоні України з Росією. Якою є ситуація на ринку Тернополя сьогодні, чи запасаються тернополяни продуктами – дізнавалися кореспонденти “Файного міста”.

Найбільше люди скуповують крупи, олію, речі першої необхідності, – кажуть тернопільські продавці. У попиті також макарони, сірники та сода. Додають, купують більше, ніж зазвичай, та все ж невеликі фінансові можливості даються взнаки.

“Паніки, як такої, немає, але можна помітити те, що люди запасаються. Переважно це пшенична, ячмінна та гречана крупи. Гречку менше, бо ця крупа для наших людей є розкіш. Також беруть олію та сірники. Беруть те, що найнеобхідніше і найдешевше”, – каже продавчиня.

Продавці відзначають, дефіциту товарів немає, не вистачає грошей. Більше – у матеріалі.


Warning: mysqli_query(): (08S01/1053): Server shutdown in progress in /home/fainemisto/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2024

Помилка бази даних WordPress: [Server shutdown in progress]
SELECT wp_posts.ID FROM wp_posts LEFT JOIN wp_term_relationships ON (wp_posts.ID = wp_term_relationships.object_id) WHERE 1=1 AND wp_posts.ID NOT IN (35940) AND ( wp_term_relationships.term_taxonomy_id IN (1,3,11,680,681,682,683,794) ) AND wp_posts.post_type = 'post' AND (wp_posts.post_status = 'publish') GROUP BY wp_posts.ID ORDER BY wp_posts.post_date DESC LIMIT 0, 5

Exit mobile version