Двоє людей загинули у пожежах на Тернопільщині

Фото ілюстративне// Світлина з відкритих джерел

8 лютого на Тернопільщині трагічно загинули двоє людей. Як стало відомо, їх життя забрало вогнище. Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

Так, у селах Вовківці та Молотків Кременецького району горіли житлові будинки. Коли пожежники прибули ліквідовувати пожежі, на місцях події виявили тіла власників будинків.

“Надзвичайні події виникли в житлових будинках, в селах Вовківці Великодедеркальської та Молотків Лановецької територіальних громад Кременецького району. В обох випадках вогнем знищені ліжка та речі домашнього вжитку на площі 2 м.кв, а на місцях подій виявлені тіла власників помешкань, громадян 1942 та 1949 років народження, без ознак життя”, – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі припускають, що пожежа в Молоткові сталася через куріння в ліжку.

В с. Вовківці пожежа самоліквідувалася до прибуття місцевої пожежної команди с. Великі Дедеркали. Причина її виникнення та матеріальні збитки встановлюються. А в с. Молотків ймовірна причина виникнення пожежі – необережність під час куріння. Пожежно-рятувальні підрозділи для гасіння даної пожежі не викликались“, – додали в ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

У поліції зазначають, що один із загиблих хворів, а тому з ліжка впродовж кількох місяців взагалі не ставав.

“Після того, як рятувальники загасили пожежу та зайшли до приміщення, то виявили тіло господаря, 1941 року народження. У чоловіка від вогню постраждали голова та ноги. На місце нещастя пожежники викликали поліцію. При попередньому огляді загиблого експерт слідів насильницької смерті не виявив.

Куріння в ліжку стала причиною загорання і на території Лановецької територіальної громади. Дим помітили сусіди, а коли зайшли до будинку, то побачили в одній із кімнат на ліжку бездиханне обгоріле тіло чоловіка. Про потерпілого вони повідомили поліцію. Люди стверджують, що 72-річний загиблий хворів, а тому з ліжка впродовж кількох місяців взагалі не ставав. Попередня причина пожежі – паління в ліжку”, – повідомляє Нацполіція Тернопільської області.

Читайте також: У Тернополі чоловік намагався вистрибнути з вікна будинку

Exit mobile version