У жителів Тернопільщини вкрали понад 24 тисячі гривень

Фото: мережа Інтернет

На Бучаччині 30-річний житель одного із сіл Трибухівської громади став жертвою шахраїв. У нього поцупили 24 500 гривень.

Як повідомляють правоохоронці, потерпілі розмістили в Інтернеті інформацію про продаж газового котла. Невдовзі чоловіку зателефонував покупець начебто з Одеси і погодився перерахувати гроші за товар.

“Він попросив надати йому реквізити картки отримувача і номер телефону її власника. Чоловік продиктував незнайомцю  усі дані картки своєї дружини і її номер мобільного.
Невдовзі до жінки зателефонували начебто із банку. Співрозмовник повідомив, що на її картку мають  зарахувати кошти, але для цього потрібно провести деякі  операції. Жінка виконала усі вказівки псевдопрацівника банку і за його порадою збільшила ліміт на своїй кредитній картці. У результаті таких маніпуляцій аферист зняв з її рахунку 24 500 гривень”, – повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області”

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-розшукові заходи для розкриття злочину.

Читайте також: На Тернопільщині згорів 81-річний чоловік

Exit mobile version