В Україні оголосили штормове попередження: якою буде погода на Тернопільщині

Фото: мережа Інтернет

Українців попереджають про різке погіршення погодних умов, зокрема 7 лютого. За інформацією Укргідрометцентру, сьогодні у західних областях пориви вітру становитимуть 15-20 м/с, в Карпатах 25 м/с, хуртовина. В Карпатах та на Закарпатті значний сніг та мокрий сніг. І рівень небезпечності, жовтий. Синоптики додали, що такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

Що стосується погоди безпосередньо на території Тернопільської області, то тут синоптики прогнозують мокрий сніг та ожеледицю. Опади будуть не значними та здебільшого плюсова температура повітря.

8 лютого: Хмарно з проясненнями. Невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби від 2º морозу до 3º тепла.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ:
08 лютого на дорогах ожеледиця, пориви північно-західного вітру 15 – 20 м/с. (І рівень небезпечності, жовтий – НМЯ І).

09 лютого: Хмарно з проясненнями. Вночі невеликі опади. Вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби 0 – 5º тепла.

10 лютого: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 0 – 5º тепла, вдень 5 – 10º тепла.

Exit mobile version