У Тернополі запрацює координаційна рада з питань національно-патріотичного виховання

Фото: мережа Інтернет

У Тернополі створять координаційну раду з питань національно-патріотичного виховання. Таке рішення прийняли у п’ятницю, 4 лютого, на пленарному засіданні чергової сесії міської ради

“Згідно з рішенням, така координаційна рада працюватиме з метою постійного вдосконалення роботи з питань національно-патріотичного виховання та забезпечення узгодженості дій місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, закладів, громадських організацій у вирішенні питань, пов’язаних з національно-патріотичним вихованням на території Тернопільської міської територіальної громади”, -повідомила пресслужба Тернопільської міської ради.

У мерії додають, що склад ради формується за пропозиціями відповідних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, інститутів громадянського суспільства та затверджується розпорядженням міського голови.

Детальніше ознайомитися з Положенням про координаційну раду з питань  національно-патріотичного виховання при Тернопільській міській раді можна тут.

Довідка

Координаційна рада з питань національно-патріотичного виховання при Тернопільській міській раді – це консультативно-дорадчий орган. Його створюють для вивчення проблемних питань, пов’язаних з реалізацією державної політики у сфері національно-патріотичного виховання та внесення пропозицій щодо їх вирішення на території Тернопільської міської територіальної громади.

Читайте також: У Тернополі відкрили оновлене Педіатричне відділення №6 (Фото)

Exit mobile version