На Тернопільщині чоловік загинув на власній кухні (Фото)

Фото: ДСНС

Трагедія трапилася 1 лютого у місті Підгайці Підгаєцької МТГ. У будинку за адресою вулиця Галицька, 19 спалахнула пожежа. Опісля завершення гасіння займання на згарищі рятувальники знайшли тіло власника помешкання.

“Пожежа виникла в кухні житлового будинку. Вогнем пошкоджено приміщення кухні та речі домашнього вжитку. Під час проведення розвідки та гасіння пожежі рятувальники виявили тіло власника помешкання, громадянина 1955 року народження, без ознак життя.

Пожежу ліквідовано черговим караулом 14-ї державної пожежно-рятувальної частини 2-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління.

Обставини виникнення пожежі та сума матеріальних збитків встановлюються.

У поліції повідомили, за свідченням сусідів, пенсіонер зловживав спиртними та мав проблеми зі здоров’ям. Його періодично провідували та допомагали по господарству представники соціальних служб. 

Першого лютого соцпрацівниця прийшла до підопічного. Двері він не відчинив, але з під них жінка побачила дим. Вона одразу викликала пожежників та швидку.

Відчинивши двері, рятувальники виявили бездиханне тіло господаря. Причина смерті – отруєння чадним газом. Рятувальники припускають, що чоловік палив у кріслі та заснув”, – зазначили у Нацполіції області.

На місце події виїжджали працівники поліції. Даний факт внесений в ЄРДР згідно із ст.115 ККК з поміткою “нещасний випадок”. 

Читайте також: Поблизу Тернополя молодий чоловік вчинив спробу самогубства 

Exit mobile version