На засіданні АМУ, яке скликає Віталій Кличко, обговорять питання територіальної оборони

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

У час загрози повномасштабного вторгнення Росії вкрай важливі чітка координація дій, спільна робота місцевої та центральної влади. На цьому наголосили в партії «УДАР Віталія Кличка».

Нагадаємо, Росія продовжує ескалацію вздовж кордонів України. Водночас Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю The Washington заявив, що РФ може спробувати захопити деякі території України, зокрема Харків, під приводом «захисту російськомовного населення».

На тлі обговорення останніми днями заяв щодо ймовірного захоплення російським агресором Харкова як голова Асоціації міст України хочу висловити місту Харкову та всій Харківщині підтримку і переконання, що ніякого захоплення не буде. Бо за Харковом – уся Україна! – заявив лідер «УДАРу» Віталій Кличко.

Віталій Кличко ініціював зібрання правління Асоціації міст України. Під час засідання, яке відбудеться 28 січня, обговорять заходи з організації територіальної оборони кожної області, кожного міста та містечка.

Окрім Харківщини, прикордонними є Донеччина, Луганщина, Чернігівщина, Сумщина, Херсонщина та деякі інші регіони, що межують з Росією. Питання їхньої безпеки та обороноздатності – це питання безпеки й усіх інших регіонів України. Єдність, витримка і спокій, взаємодопомога та взаємопідтримка – головне в час таких складних випробувань для країни. І ми з честю подолаємо виклики! Усі разом! – резюмували в «УДАРі Віталія Кличка».
Exit mobile version