У Тернополі заборонили роботу барів і ресторанів після 22:00 години та дитячих ігрових кімнат

Фото: мережа Інтернет

У Тернополі заборонили роботу закладів громадського харчування та перебування відвідувачів в закладах ресторанного господарства та громадського харчування з 22:00 години вечора до 7:00 години ранку. Також з 26 січня не допускається проведення розрахункових операцій після 21:00 години, окрім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

Тимчасово припинена робота дитячих ігрових кімнат.

Окрім цього, тимчасово не дозволяється проведення масових зібрань, дискотек, святкових подій, за винятком випадків 100% вакцинації усіх учасників таких заходів із заповненістю приміщень, яка не перевищує 50% від загальної кількості.

Контроль за дотриманням вищезазначених вимог покладений на організаторів заходів та керівників-адміністраторів.

Важливо! Весь персонал закладів громадського харчування, торгівлі та інших закладів побутового обслуговування населення (крім товарів першої необхідності), які обслуговують населення з приймання відвідувачів, повинен бути 100% вакцинований та заповненість приміщень не перевищувати 50% від загальної кількості.

Відповідне рішення прийняли сьогодні, 24 січня, під час засідання Штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної ситуації надзвичайної ситуації природного характеру на території Тернопільської міської територіальної громади.

Exit mobile version