На Тернопільщині у ДТП постраждали 19-річний поліціант та 26-річні чоловік і жінка

Фото: мережа Інтернет

На Тернопільщині працівники поліції зафіксували чергові ДТП. Автопригоди трапилися у Тернополі та у Кременці. Відомо, що постраждали 19-річний юнак і 26-річні чоловік та жінка. Усіх потерпілих госпіталізували.

“21 січня о 3.59 годині бригада швидкої виїжджала на вулицю 15 Квітня, до Збаразького КПП, знову на місце ДТП. Унаслідок зіткнення автівки зі стіною постраждав 19-річний пацієнт. Із закритою травмою поперекового відділу хребта потерпілого, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано у лікарню швидкої допомоги“, – повідомив генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус.

Більше -у попередньому матеріалі: Авто поліції врізалося у стіну в Тернополі (Фото/Відео)

Друга ДТП трапилася у переддень. 20 січня о 19.51 годині районна бригада швидкої виїжджала у місто Кременець.Унаслідок зіткнення буса «Фольксваген» з автомобілем «Хонда» постраждали пасажири автівки.

26-річну жінку – із забоєм м’яких тканин носа й носовою кровотечею та 26-річного чоловіка – із забоєм лобної ділянки голови та правого ліктьового суглоба, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано у Кременецьку райлікарню“, – додав Михайло Джус.

Читайте також: У Тернополі трапилася потрійна ДТП за участі авто таксі (Відео)

Exit mobile version