Жителя Тернопільщини, який пішов до брата і пропав, знайшли мертвим (Фото)

Фото з мережі Інтернет

У суботу, 15 січня, вийшов з дому і пропав житель села Іване Пусте Василь Продивус. Відомо, що 35-річний чоловік вирушив у гості до двоюрідного брата. Що трапилося з ним опісля гостин – невідомо, та живим він додому не повернувся. Його знайшли мертвим.

Проживав загиблий з батьком. Родич розповів, що того дня зранку пішов у справах, а коли повернувся, то побачив, що сина немає. Зателефонував до нього, той розповів, що гостює у брата Степана.

Степан та Василь приятелювали, часто зустрічалися. Не раз загиблий ночував у родича. Тож батько й гадки не мав, що з його сином могло щось трапитися, коли той не повернувся ввечері додому. Неладне запідозрили вже вранці у неділю.

Зателефонувавши до Степана, батько з’ясував, що Василь там не ночував. Ба більше, покину домівку двоюрідного брата ще у суботу ввечері. Тоді чоловік звернувся за допомогою у поліцію.

Пошуки тривали до 19 січня. Саме того дня ввечері тіло Василя Продивуса знайшли. За попередньою інформацією, чоловік утопився в яру, що за старою церквою в селі.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Василя Продивуса…

Про це в соцмережі пишуть «Чортківські Новини».

Exit mobile version