В Тернополі грошову компенсацію за “Пакунок малюка” можна отримати у ЦНАП

Фото: Пакунок малюка

Отримати одноразову грошову компенсацію за «Пакунок малюка»» відтепер можна у Центрі надання адміністративних послуг у Тернополі. Виплату здійснюють виключно на спеціальну картку, відкриту у ПриватБанку. Перелік магазинів, котрі включені до цієї програми, можна переглянути на сайті Міністерства соціальної політики за посиланням.

Кожна сімʼя, у котрій народилася дитина, має право на отримання одноразової натуральної допомоги «Пакунок малюка». Допо­мо­гу мож­на от­ри­ма­ти впро­довж 30-ти днів піс­ля на­род­ження ди­ти­ни.

У разі неотримання такої допомоги з незалежних від батьків причин, вони можуть звернутися за грошовою компенсацією вартості натуральної допомоги «Пакунок малюка». Зазначимо, що з 1 липня 2021 року виплату грошової компенсації проводять також за бажанням батька чи матері немовляти.

Аби отримати кошти, потрібно звернутися із заявою в ЦНАП на вулиці Князя Острозького, 6, а також надати необхідні інформацію і документи. Зокрема:

Важливо, грошову компенсацію призначають, якщо звернення за нею надійшло не пізніше ніж через 12 місяців з дня народження дитини. 

Читайте також: У Тернополі молоді батьки отримують бебі-бокси: що входить у “Пакунок малюка” (Наживо)

Exit mobile version