На Тернопільщині на одній дорозі трапилися водночас дві ДТП з постраждалими (Фото)

Фото: ГУ ДСНС України у Тернопільській області

Дві ДТП задокументували поліціанти на Тернопільщині 13 січня. Обидві аварії з потерпілими. Як повідомили у ГУ ДСНС України у Тернопільській області, у першій автопригоді не розминулися три автомобілі, в іншій – легковик та вантажівка з цистерною.

13 січня о 17:20 годині на номер екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про ДТП, що сталося на автодорозі М-09 (Тернопіль-Львів-Рава-Руська), поблизу с. Ярчівці Зборівської ТГ Тернопільського району. Відбулося зіткнення трьох автомобілів «FIAT DOBLO», «AUDI A6» та «RENAULT PREMIUM» – сідельний тягач з напівпричепом). Травмовано 3-х осіб (водія та пасажирів «AUDI A6».

На момент прибуття рятувального відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення усі потерпілі були деблоковані з автомобіля. До прибуття карети швидкої допомоги рятувальники надали допомогу одному з них та забезпечили безпеку на місці ліквідації наслідків ДТП.

Всіх потерпілих госпіталізовано до лікувальних закладів”, – повідомили у ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

Друга ДТП трапилася у момент ліквідації вищезазначеної автопригоди на цій же ділянці дороги о 18:10 годині. Зіткнулися автомобілів «HONDA CR-V» та DAF XF – сідельний тягач з цистерною для перевезення зрідженого газу пропан-бутан.Постраждала жінка.

Рятувальним відділенням АРЧ АРЗ СП Головного управління деблоковано (врятовано) двох пасажирів автомобіля «HONDA CR-V», яких передано працівникам ЕМД. Внаслідок ДТП травмовано пасажирку автомобіля «HONDA CR-V» громадянку 1970 р.н., жительку м. Тернопіль. Потерпілу госпіталізовано до Тернопільської обласної клінічної лікарні.Цистерна з зрідженим газом в наслідок ДТП пошкоджень не зазнала та загрози не становила“, – додають рятувальники.

Читайте також: На Тернопільщині збирають кошти на реабілітацію молодої жінки, постраждалої у ДТП

Exit mobile version