На Тернопільщині юні “Бережанські шерифи” перевтілилися на героїв вертепу (Відео/Фото)

Фото: Національна поліція

У героїв різдвяного вертепу на один день перевтілилися представники Юнацького корпусу поліції «Бережанські шерифи». З гучною колядкою вони завітали у гості до місцевих органів державної влади, підприємств та організацій Бережанської громади. Зібрані кошти передадуть на благодійність.

Учасники вертепу виконували колядки, віншували, бажаючи кожному здійснення мрій та сподівань. У поліції кажуть, організували вертеп для того, щоб передати кожному дух Різдва та підтримати наші українські традиції.

Це вже не перша акція, яку організовують представники Юнацького корпусу поліції. Напередодні новорічних свят вони об’єдналися для допомоги пацієнтам бережанської лікарні, придбавши для них інгалятори та електронні термометри“, – зазначили у поліції.

Юнацький корпус поліції «Бережанські шерифи» був сформований у жовтні 2021 року з основною метою – виховати молодь в дусі патріотизму, поваги до закону, а також сприяння їм у вступі до лав поліції. До складу об’єднання входять юнаки та дівчата з різних навчальних закладів Бережан.

Читайте також: Патрульні здійснили мрію маленького Богданчика з Тернополя (Фото)

Exit mobile version