У Тернополі 15-річного хлопчика вразило струмом, дитина у важкому стані

Нещасний випадок трапився 25 травня у Тернополі. 15-річного хлопчика вразило струмом. Дитину у важкому стані госпіталізували в Тернопільську обласну дитячу клінічну лікарню.

За попередньою інформацією, хлопчик близько 18.00 години перебував на вулиці Бродівська, 50, де за невідомих обставин й зазнав ураження електричним струмом.

“Швидку викликали батьки дитини. Попередній огляд був здійснений одразу на місці, на вулиці Бродівська,50. Пояснити, що трапилося, хлопець не міг, оскільки перебував у шоковому стані. Де зазнав уражень також не міг пригадати. Травми були схожі на ті, які отримують в результаті удару електричним струмом. У важкому стані його госпіталізували у лікарню”, – повідомили у станції швидкої допомоги.

Про стан потерпілого журналістам “Файного міста” розповіла заступник генерального директора (головного лікаря) з медичної частини Алла Філюк.

“Дитина поступила у важкому стані. Хлопчика одразу прооперували. Сьогодні, швидше за все, буде проведена ще одна операція. Стан дуже важкий, він у реанімації”, – каже Алла Петрівна.
Exit mobile version