Вночі на Тернопільщині посеред дороги згорів автомобіль

Фото: ГУ ДСНС України у Тернопільській області

На Тернопільщині горіли два автомобілі, один з яких врятувати не вдалося. Вогонь повністю знищив транспорт, який спалахнув прямо на дорозі.

Як повідомили у ГУ ДСНС України у Тернопільській області, пожежа трапилася сьогодні, 10 січня, о 00:39 годині на автодорозі між селами Плебанівка та Деренівка Теребовлянської територіальної громади Тернопільського району. Спалахнув автомобіль «ВАЗ 2106», що належить 33-річному жителю села Вівся Козівської територіальної громади. Внаслідок пожежі знищено даний автомобіль на площі 4 м кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 12-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління.

Інша пожежа трапилася у селі Козова Тернопільського району на вулиці Богуна. Горів навантажувач «MANITОU» на території місцевого товариства. Вогонь знищив моторний відсік, дві автомобільні шини навантажувача, пошкодив навантажувач на площі 7 м кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 18-ї державної пожежно-рятувальної частини 2-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління. Під час гасіння пожежі врятовано два навантажувачі «MANITОU», два трактори «FASTRAC» та п’ять комбайнів «CLAAS».

Читайте також: На Тернопільщині погоріла сім’я з маленькою дитиною: потрібна допомога

Exit mobile version