Авто в кюветі, пасажир у комі: неподалік Монастириська сталась ДТП

Фото ілюстративне// Джерело: мережа Інтернет

У понеділок, 3 січня, близько 2-ої години ночі на автодорозі поблизу села Горішня Слобідка Монастириської територіальної громади Чортківського району сталася ДТП. 52-річний житель села Швейків не впорався з керуванням автомобіля ВАЗ-2106, з’їхав у кювет та перекинувся.

На місце події виїжджали правоохоронці, медики та рятувальники.

“Для ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди на місце події залучався черговий караул 19-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління. За допомогою спеціального обладнання співробітниками ДСНС деблоковано (врятовано) одного з потерпілих, 2002 року народження, та передано працівникам екстреної медичної допомоги. З діагнозом «ЗЧМТ, церебральна кома» чоловіка госпіталізовано в КНП «Монастириська міська лікарня»”, – інформує пресслужба ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

У Центрі ЕМД Тернопільщини додають, що в аварії постраждали 4-ро пацієнтів.

“3 січня о 2.22 районна бригада швидкої виїжджала у с. Слобідка Горішня, на місце ДТП. Водій автівки не впорався із керуванням та з’їхав у кювет. Унаслідок аварії постраждали 4 пацієнтів. Усіх потерпілих, із травмами різного ступеня важкості, шпиталізовано у Монастириську райлікарню”, – повідомляє Михайло Джус, генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини.

Читайте також: Житель Тернопільщини бив і виганяв матір з дому

Exit mobile version