На Тернопільщині помер відомий аграрій та політик

Помер аграрій та політик з Тернопільщини Олег Клепач. Чоловік займався виробництвом хліба та хлібобулочних виробів, обіймав посаду директора ПП “Хлібодар”.Брав активну участь у політичному житті краю. Був депутатом Тернопільської районної ради шостого скликання.

Сумну звістку у мережі Фейсбук повідомив Степан Барна.

Щирі співчуття з приводу непоправної втрати – смерті Олега Клепача його рідним, близьким, друзям, його колективу та команді. Олег був надзвичайно відповідальною, сильною, ініціативною, доброю людиною. Він багато років був членом нашої команди, спершу у Блоці Петра Порошенка, потім – у Європейській Солідарності, очолював партійну організацію у Тернопільському районі.

У 2019-му Олег повернувся до розвитку власного бізнесу ПП «Хлібодар», що займається виробництвом хліба та хлібобулочних виробів, але політичної активності не залишив.

Дуже шкода, що від нас так рано йдуть найкращі. Вся наша команда “Європейська Солідарність” на Тернопільщині цими днями розділяє біль від втрати з рідними Олега. Вічна пам’ять…”, – йдеться у повідомленні.

Редакція студії “Файне місто” висловлює щирі співчуття рідним, близьким та колегам Олега Клепача. 

Exit mobile version