Житель Тернопільщини постраждав у пожежі у власному будинку

Фото: ілюстративне

Фото ілюстративне// Світлина: мережа Інтернет

В смт Козлів, що неподалік Тернополя, 29 грудня сталася пожежа – горів житловий будинок. В результаті постраждав власник дому.

На місце події виїжджала бригада швидкої допомоги.

“29 грудня о 00.23 районна бригада швидкої виїжджала у смт Козлів, до 62-річного пацієнта. Зі слів потерпілого, він не пам’ятає, як виникла пожежа у його будинку…Причиною займання найвірогідніше були або цигарки, або обігрівач. З діагнозом отруєння чадним газом легкого ступеня пацієнта, після наданої медичної допомоги, доставлено в пункт обігріву”, – інформує Михайло Джус, директор Центру ЕМД Тернопільщини.

Також до будинку виїжджали рятувальники. На щастя, пожежу вдалося ліквідувати.

“29 грудня об 00:00 у смт Козлів Козлівської територіальної громади Тернопільського району виникла пожежа житлової будівлі. Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття та перекриття будівлі на площі 50 м кв, пошкоджено стіни та стелю. Пожежу ліквідовано черговими караулами 18-ї державної пожежно-рятувальної частини 2-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління та місцевої пожежної команди смт Козлів. Під час гасіння врятовано одну будівлю”, – повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

Причини виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Читайте також: На Тернопільському ставі демонтували дерев’яні пірси для рибаловлі (Фото)

Exit mobile version