Жителі села на Тернопільщині розшукують родичів пенсіонерки, котра живе у під’їзді будинку

Фото: з допису

У Почаєві, що на Тернопільщині, місцеві жителі просять відгукнутися родичів пенсіонерки, котра перебуває у під’їзді одного з будинків. Так, зі слів авторки допису у Фейсбуці Альони Рожик, жінці 65 років. Та каже, що її звати Валентина Капелова, вона з села Опарипси. Сама літня наполягає, що додому, до родичів, повертатися не хоче.

Зараз пенсіонерка замерзає у холодному під’їзді. До того ж, приймати допомогу від благодійників відмовляється.

“Можливо хтось знає або шукає цю жінку?
З іі слів:
Капелова Валентина Миколаівна
1956р.народження(65років).
Каже,що є родичі в Почаєві:Яблонські,Шевченко,Леся Юріівна Арламовська.Сама з с.Опарипси(біля Радивилова).
Сама вона додому і до родичів повертатися не хоче.Зараз знаходиться в під’їзді будинку Воз‘єднання,1(п’ятиетажка в центрі,перший під’їзд від муз.школи).
Взута в осінні туфлі на босі ноги(від шкарпеток відмовляється).
Якщо хтось з родичів впізнає цю жінку- відгукніться
Бо дуже холодно зараз-шкода іі”, – йдеться у повідомленні.

У коментарях люди пишуть, що в іншому селі ця ж жінка називалась іншим ім’ям. До того ж, поліцейські намагалися допомогти пенсіонерці, шукали її родичів, але так і нікого не знайшли.

“Я адміністратор групи Радивилів. Такої жінки в нас в Радивилові її люди не знають. І ці прізвища що Вона називає поліція опитала людей власників даного прізвища. Кажуть що її ніхто не знаю. В нас Вона називалася Копилова Галина . І що Вона з 1952 чи то з 1950 року народження. Казала що має доньку в Рівному і вчилася Вона в 25 школі”, – коментує Лариса Костюк.

Жителі Почаєва просять відгукнутися її рідних або бодай знайомих.

“Людина можливо частково щось вспоминає,може і фамілія і ім’я бути родичів, сусідів.А дорогим родичам мабуть на руку, забрали житло, а ти ходи собі, адже при розговорі за родичів вона реагує, що не хоче повертатись.Люди добрі, можливо є які сусіди, знайомі, давайте упізнаєм бабусю, хоть для того, щоб оприділити Хто вона є!!!”, – пише Галина Роговенко.

Читайте також: У полі на Тернопільщині помер молодий чоловік 

Exit mobile version