Чотири пожежі гасили за добу рятувальники на Тернопільщині

Фото ілюстративне// Світлина з мережі Інтернет

На Тернопільщині за добу трапилися чотири пожежі, одна з яких у Тернополі. На щастя, обійшлося без людських жертв. Внаслідок загоряння постраждали лише будівлі та речі.

За інформацією ГУ ДСНС України у Тернопільській області, 27 грудня о 17:45 у м. Тернопіль на вулиці Київська виникла пожежа сміттєвого контейнера шахти сміттєпроводу багатоквартирного житлового будинку. Вогонь знищив сміття та пошкодив пластиковий сміттєвий контейнер на загальній площі 1 м кв. Пожежу ліквідовано черговою зміною частини спеціально-призначеної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління.

О 20:55 у с. Лошнів Теребовлянської територіальної громади Тернопільського району на вул. Центральній виникла пожежа недіючого житлового будинку на території домогосподарства місцевої жительки. Внаслідок пожежі знищено покриття, а також меблі та речі домашнього вжитку в кімнаті будинку на загальній площі 25 м кв., пошкоджено облицювання стін та стелі в будинку. Пожежу ліквідовано черговим караулом 12-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління. Під час гасіння врятовано одну будівлю.

О 23:42 у с. Порохова Бучацької територіальної громади Чортківського району виникла пожежа прибудови до господарської будівлі, внаслідок якої знищено покриття будівлі, а також твердопаливний котел, холодильник, двері та вікно на загальній площі 9 м кв., пошкоджено облицювання стін та стелі прибудови. Пожежу ліквідовано черговими караулами 9-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління та місцевої пожежної команди с. Зубрець. Під час гасіння врятовано одну будівлю.

28 грудня о 00:05 у м. Збараж Тернопільського району на вул. Самчука виникла пожежа в житловому будинку, внаслідок якої знищено електроподовжувач та речі домашнього вжитку на площі 1 м кв., пошкоджено облицювання стін та стелі в кімнаті будинку. Пожежу ліквідовано черговим караулом 4-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління. Під час гасіння врятовано одну будівлю.

Exit mobile version