Тернопільські школярі дізналися, як працює лінія «102» та де тренуються поліцейські (Відео/Фото)

Фото: Національна поліція

Вихованці інноваційної школи завітали у гості до працівників Головного управління Нацполіції Тернопільської області. Діти ознайомилися з роботою поліцейських, дізналися, як працює спецлінія “102” та де тренуються правоохоронці.

Екскурсія обласним управлінням поліції розпочалась з ситуаційного центру. Хлопчикам та дівчаткам показали, як правоохоронці приймають та реєструють повідомлення громадян, специфіку роботи камер відеоспостереження, куди надходить дзвінок, якщо набрати номер “102”. 

“Працівники центру влаштували учням практичне заняття: прийняти дзвінок від ймовірного місцевого мешканця  та дізнатися, як можна йому допомогти.  Дітлахи справилися з завданням на відмінно.

Показали  гостям тир та спортзал, де тренуються працівники поліції. Вони тестували спортивне знаряддя та спробували перемогти правоохоронців у змаганні з армреслінгу”, – розповіли у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Продовжилися гостини в музеї  Головного управління. Тут діти дізналися історію розвитку правоохоронних органів краю. Найбільші враження на школяриків справили спецзасоби, якими користуються правоохоронці та різноманітні боєприпаси, виставлені у музеї. 

Школярі активно відповідали на питання щодо особистої безпеки та поведінки на дорозі та дружньо  пообіцяли, що проведуть зимові канікули без неприємних пригод. 

На завершення екскурсії керівник відділу ювенальної превенції Тернопільщини Петро Тихович нагадав неповнолітнім основні правила поведінки в школі на вулиці, роздав усім світловідбивачі, наголосивши про їх необхідність у темну пору. 

Читайте також:

Exit mobile version