На дорогах Тернопільщини працює снігоочисна техніка (Фото)

Фото: пресслужба САД у Тернопільської області

Тернопільщину знову накриває хуртовинами. На автодорогах рух транспорту ускладнюється. Про стан проїзду державними шляхами області станом на 20 грудня інформує Служба автомобільних доріг.

“Проїзд дорогами загального користування державного значення краю забезпечений. Проїжджа частина розчищена та посипана сумішшю солі й піску. Покриття чорне мокре. Особливу увагу дорожники приділяють складним ділянкам (спускам-підйомам, крутим поворотам). Використано 737 т протиожеледної суміші. За добу працювали 128 дорожніх робітників. Працювали 118 механізмів, зокрема:70 машин КДМ23 навантажувачі25 одиниць іншої техніки“, – інформують у пресслужбі САД Тернопільсько області.

Нагадаємо, у Службі автомобільних доріг у Тернопільській області цілодобово працює диспетчер. Водії, які потрапили у пригоду на державних дорогах, можуть звернутися по допомогу за телефонами: +380673544383, +380352524150.

Також наголошуємо, що негоду можна перечекати на спеціальних майданчиках. Передусім це стосується водіїв вантажівок. Відшукати їх допоможуть інформаційні панно та наша мапа за посиланням:https://www.google.com/maps/d/u/0/edit

Читайте також: Поліція Тернополя перевіряє інформацію щодо знущання над тваринами у ЗОШ №28

Exit mobile version