Нічна пожежа з постраждалим на Тернопільщині: горіли будівля і техніка (Відео)

Фото: ГУ ДСНС України у Тернопільській області

Боротися із пожежею довелося рятувальникам Тернопільщини вночі 18 грудня. У селі Рідколісся Монастириської ТГ Чортківського району горіли господарські будівлі та техніка. Орієнтовна площа займання – 75 метрів квадратних.

Як повідомили в ГУ ДСНС України у Тернопільській області, під час гасіння пожежі постраждав чоловік. Власник приміщення намагався самотужки загасити полум’я. Його з термічними опіками І та ІІ ст. лівої верхньої кінцівки, нижньої кінцівки, правої кисті та лівої половини чола бригада швидкої доправила до КНМ «Монастириська міська лікарня». Після надання медичної допомоги чоловік пішов додому.

В результаті займання згоріли речі домашнього вжитку, мопед «Honda Dio», токарний станок, дві бензопили, мотокоса та 5 м.куб дров. Врятовано розташовані поряд житлову та господарську будівлі, мотоцикл «Боксер 150» та свійських тварин.

До ліквідації залучалися чергові караули 19-ї та 9-ї державних пожежно-рятувальних частин 4-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

Читайте також:

Exit mobile version