На Тернопільщині присяжний суду відсидить 4 роки за п’яний наїзд на подружжя

Фото: Прокуратура Тернопільської області

Суд виніс вирок у справі присяжного Кременецького районного суду, який вчинив смертельне ДТП у стані алкогольного сп’яніння. Підозрюваного у скоєнні злочину засудили до 4 років позбавлення волі.

Прокурор Тернопільської обласної прокуратури підтримав обвинувачення у суді першої та апеляційної інстанції щодо присяжного Кременецького районного суду, що вчинив смертельне ДТП у стані алкогольного сп’яніння (ч. 2 ст. 286 КК України). Вироком суду присяжного визнано винним й призначено йому покарання у виді 4 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на 2 роки.

Прокурор довів у суді, що 12 лютого 2020 року нетверезий водій автомобіля «MERCEDES-BENZ скоїв наїзд на подружжя, в результаті якої загинув чоловік”, – повідомили у Прокуратурі Тернопільської області.

Нагадаємо, смертельна ДТП трапилася на вулиці Т.Шевченка у селі Великі Млинівці Кременецького району Тернопільської області. Водій, будучи у нетверезому стані, збив подружжя, яке йшло у попутному з автомобілем напрямку. Внаслідок наїзду чоловік помер на місці пригоди, а його дружина отримала травми, кваліфіковані як тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Читайте також: На Тернопільщині вдівець-убивця до смерті побив другу дружину її ж ходунками

Exit mobile version