У молодої тернополянки відмовили нирки: окрім коштів на операцію, терміново потрібні донори крові

Тернополянка Тетяна Смерека потребує допомоги небайдужих. У жінки повністю відмовила одна нирка, інша працює лише на 30 відсотків. Аби врятувати життя мамі 14-річної дівчинки, потрібна операція з пересадки органу, вартість якої 60 тисяч доларів США. Окрім цього, жінка потребує допомоги людей, які можуть бути донорами крові.

Недугу у пані Тетяни виявили в січні цього року. Спочатку жінка проходила медикаментозне лікування, але одного дня стан її різко погіршився. Тепер для хворої є життєвонеобхідною пересадка нирок. Тернополянка проходить процедури гемодіалізу та готується до операції.

“Захворювання виявили у січні, спочатку були крапельниці. Потім стан різко погіршився і мене з кровотечею швидка забрала прямо з роботи. Лікарі сказали, що потрібна пересадка нирок. Зараз проходжу процедури гемодіалізу. Сума, яку потрібно зібрати на операцію, 60 тисяч доларів.

Також потрібні донори, тому що мені часто роблять переливання крові. У мене четверта плюс, але донори можуть мати будь-яку, а мені вже дадуть ту, що мені потрібна. Станція переливання крові знаходиться біля обласної лікарні. Потрібно вказати, що це нефрологія і вказати прізвище”, – розповідає Тетяна Смерека.

Сума, яку потрібно зібрати, є непідйомною для родини, тому просимо усіх, хто може, не залишатися осторонь.

Реквізити для допомоги:

Отримувач:Смерека Михайло Васильович

Реквізити картки: 5167 4901 2771 8303 Ощад-Банк

Отримувач:Смерека Михайло Васильович

Реквізити картки: 5168 7573 9864 6184 Приват Банк

Exit mobile version