У Тернополі відзначили працівників судів з нагоди професійного свята (Фото)

Фото: мережа Інтернет

Щорічно 15 грудня в Україні відзначають День працівників суду. З нагоди свята міський голова Сергій Надал привітав і нагородив подяками та цінними подарунками кращих працівників тернопільських судів. Очільник міста побажав суддям та працівникам апарату суду сил, наснаги, витримки та натхненного служіння людям і громаді.

«Щиро вітаю працівників судової системи нашої громади. На вас лежить величезна відповідальність, на вас звернені особливі сподівання і надії людей. У всі часи і у всіх суспільствах завжди існував запит на чесних, порядних, принципових і мудрих суддів. Особливо це потрібно в сучасній Україні, яка крок за кроком будує правову сучасну державу.

Саме завдяки вірному служінню тернопільських суддів Конституції, Закону, інтересам України та Тернопільської громади зміцнюється повага та довіра українського народу до служителів Феміди, сприяє підвищенню авторитету судової влади в цілому. А високий професіоналізм і людські якості суддів, працівників суду, помножені на досвід і знання, сприятимуть зміцненню правопорядку, надійному захисту громадян“, – зазначив Сергій Надал.

Читайте також: Тернопільські волонтери зібрали продукти для військових і дітей у зоні ООС (Відео)

Фото: Тернопільська міська рада
Exit mobile version