Майже 300 жителів Тернопільської громади отримають грошову допомогу

Фото: мережа Інтернет

237 жителів Тернопільської громади отримають грошову та безготівкову адресну допомогу. Таке рішення прийняли 15 грудня на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

“Відповідно до рішення, грошову допомогу отримають 237 жителів Тернопільської громади на загальну суму 428 500 грн, ще 19 осіб отримають адресну безготівкову допомогу в розмірі 50% відшкодування оплати за житлово-комунальні послуги в межах норм споживання”, – інформує пресслужба Тернопільської міської ради.

Окрім того, рішенням виконавчого комітету передбачено надання грошової допомоги 48 членам громадських організацій до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС на загальну суму 19 200 грн.

У міськраді також додають, що у Тернопільській громаді ще 33 учасники бойових дій отримають грошову компенсацію за земельні ділянки.

“Так, станом на грудень 2021 року, таку грошову компенсацію уже отримали 199 учасників антитерористичної операції, ще 33 жителі громади отримають кошти до кінця 2022 року”, – додають у мерії.

Нагадуємо, суму грошової компенсації учасникам АТО/ООС за земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва розраховують з врахуванням базової вартості 1кв.м. нормативної грошової оцінки земель Тернополя та виплачують в розмірі грошової оцінки земельної ділянки площею 0,06га.

До слова, впродовж цього року розробляються також ділянки в межах населених пунктів Тернопільської громади з метою забезпечення прав учасників антитерористичної операції на отримання таких земельних ділянок.

Читайте також: У Тернополі розшукують вандала, котрий пошкодив пам’ятник Степану Бандері (Відео/Фото)

Exit mobile version