На Тернопільщині швидкі, автобус та грейдер опинилися у кюветі через снігопад (Фото)

Фото (ілюстративне): ГУ ДСНС України у Тернопільській області

На дорогах Тернопільщини водії почали стикатися з першими труднощами внаслідок снігопадів. За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи області залучалися на буксирування автомобілів чотири рази.

Зокрема, о 08:10 годині ранку допомоги рятувальники потребував водій громадського транспорту. Рейсовий автобус опинився у кюветі на дорозі у с. Підберізці Залозецької територіальної громади Тернопільського району. На момент пригоди пасажирів у салоні не було.

Вже о 09:38 годині ранку у с. Мильно Залозецької територіальної громади Тернопільського району черговим караулом місцевої пожежної команди смт Залізці, спільно з технікою місцевого товариства, здійснено буксирування з кювету на проїжджу частину дороги грейдера на базі трактора «Т-150», що належить даному товариству.

О 21:20 годині у Почаєві Кременецького району на вулиці Гоголя рятувальники буксирували з узбіччя на проїжджу частину дороги автомобіля екстреної медичної допомоги, що повертався з виклику.

Вночі,15 грудня, о 01:56 годині у селі Травневе Збаразької територіальної громади Тернопільського району на вулиці Соборна черговим караулом 4-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління здійснено буксирування з узбіччя на проїжджу частину дороги автомобіля екстреної медичної допомоги, що повертався з виклику.

Читайте також: Дороги Тернопільської громади чистять від снігу: хто за яку територію відповідає

Exit mobile version