“Сьогоднішній день приніс Кременеччині жахливу, непоправну втрату”: Тернопільщина оплакує смерть керівника району

Сьогодні, 22 травня, помер голова Кременецької районної ради Стефанський Володимир Ананійович. Керівник району лікувався від COVID-19 у Почаївській лікарні.

З глибоким сумом повідомляємо, що сьогодні, 22 травня 2020 року, раптово перестало битись добре і чуйне серце нашого керівника, щирої і порядної людини – Стефанського Володимира Ананійовича. Ми, працівники виконавчого апарату районної ради висловлюємо щире співчуття родині та близьким. У скорботі низько схиляємо голову та молимося за спокій його душі. Вічна та світла Вам пам’ять, – пишуть на сторінці Кременецька районна рада у соцмережі.

Як повідомив син Володимира Ананійовича, публічних прощань не буде. Рідні просять про молитву:

В зв’язку з ситуацією, публічних похорон не буде. Помоліться, будь ласка за нього.

У соцмережі люди висловлюють слова вдячності голові району та підтримки рідним, пригадують, яким він був другом та побратимом…

Європейська Солідарність – Тернопіль: Висловлюємо щирі співчуття з проводу смерті голови Кременецької районної організації партії «Європейська Солідарність», голови районної ради Володимира Стефанського.
Померла людина, яка багато зробила для розбудови району, багаторічною працею в органах місцевого самоврядування довела свою високу професійність. Володимир Ананійович із самого початку пандемії COVID-19 очолив боротьбу із коронавірусом на Кременеччині. Дбав про захист медиків і жителів району, з його ініціативи і підтримки організовувалася допомога медичним працівникам. Нехай добрий, світлий спомин про Володимира Ананійовича назавжди залишиться у серцях рідних, колег. Поділяємо біль та горе рідних! Вічна і світла пам’ять!

Victoria Ivanitska: Через наше життя проходить багато людей… Ми радіємо, сумуємо, сперечаємося, сваримося, миримся, але, коли ми друзі, то ми вміємо пробачати і пам’ятати найкраще. Володимир Стефанський, ти познайомив нас з прекрасними людьми, наша дружня компанія пережила багато щасливих днів і гарних моментів. Пробач нам, що ми не виконали твоє останнє прохання… 😢 Ми завжди будемо тебе пам’ятати…. Щирі співчуття всім рідним…

Halyna Nahornyuk: Не можу повірити. Якось при відвідуванні України ми завжди десь в центрі міста пересікались.
Пам”ятаю. Думки навіть не було, що одне з таких пересікань, буденне вітання якому, зазвичай, не придаєш значення, – буде останнім з цією людиною… Царство небесне…

Viktor Matsykur: Кремемеччина та Тернопілля втратили патріота, дуже добру, чуйну та розумну людину, яка дбала всім серцем за людей та наш край. Я написав тобі, Володю нині в 17 годині в вайбер, питав, як ти себе почуваєш. Але ти вже не зміг це прочитати. Співчуття рідні та друзям, а також тим, хто знав, працював з Володимиром Стефанським. Вічна пам’ять!

Alex Filyk‎: Із сумом сприйняв звістку про смерть Володимира Стефанського. Обірвалося життя прекрасної людини, чуйного батька, чоловіка, видатного політичного діяча. Він працював для нас Кременчан. Висловлюю своє глибоке співчуття рідним та близьким у зв’язку з тяжкою втратою. Поділяю ваш біль та горе.

Богдан Яциковський: Дуже несподівано відійшов в інший світ голова Кременецької районної ради Володимир Стефанський. Мудрий керівник, людина слова і діла, мій друг. Мої щирі співчуття родині. Світла память!

Ірина Шумада: Біль і розпач! Прощавай друже Володимир Стефанський! Хай твоя душа знаходить свій спокій, а Господь прийме у свої обійми! Ти був і залишишся для нас усіх Найкращим!

Mykola Kazjuk: Співчуваю рідним з приводу смерті доброї людини, хорошого друга , голови Кременецької районної ради Володимир Стефанський, спочивай з миром😢

Олександр Похилий: Сьогодні зупинилось сердце дуже доброї, хорошої людини Володимир Стефанський.
Спочивай з Богом друже. Вічная Пам‘ять.

Свої співчуття висловили голова та депутати Кременецької міської ради.

Сьогоднішній день приніс Кременеччині жахливу, непоправну втрату… Передчасно залишив нас патріот, хороший друг та колега, голова Кременецької районної ради Володимир Стефанський… Кременеччина втратила щиру, яскраву, непересічну особистість, близькі – вірного, надійного друга. Найболючіша втрата – для дружини та синів… Висловлюємо щирі співчуття з приводу передчасної смерті родині, друзям, близьким. Молимося за його душу і просимо Господа нехай візьме його у свої вселюблячі обійми.

Володимир Стефанський активно відстоював інтереси медиків та боровся з епідемією. Саме він вступав в дебати з міністром, добивався виплати заробітної плати, докладав безліч зусиль для допомоги хворим від коронавірусу.

При нагоді, хочу звернутися до Міністерства охорони здоров’я, особисто до пана Ляшка, про допомогу у подоланні цієї кризи. Адже на сьогодні район не отримав жодної копійки з держбюджету для боротьби з коронавірусом. Гроші, що виділили з районного бюджету та зібрали волонтери – це близько 1 млн грн. Проте їх не вистачає, – сказав очільник Кременеччини 24 квітня в ефірі ток-шоу “Право на владу”.

Фото з офіційної сторінки Кременецька районна рада, Європейська Солідарність – Тернопіль

Exit mobile version