П’яний водій без посвідчення скоїв ДТП у Тернополі (Фото)

Фото: пресслужба Патрульної поліції Тернопільської області

У Тернополі на вулиці Львівська у понеділок, 13 грудня, близько 4-ої години ранку п’яний водій наїхав на дорожнє огородження і намагався втекти. На місце автопригоди виїжджали патрульні.

“На місці події вони виявили чоловіка, який перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння і сам цього факту не заперечував: він розповів патрульним, що через ДТП у нього трапився стрес і після скоєння автопригоди він вирішив трішки випити.
Перевірка на алкотестері “Драгер” показала, що вміст алкоголю в крові перевищує допустиму законом норму майже у 6 разів”, – інформує пресслужба Патрульної поліції Тернопільської області.

У поліції зазначають, що правопорушник понесе покарання не тільки за кермування у стані алкогольного сп’яніння, а й за те, що він ніколи не отримував посвідчення водія.

“На 24-річного тернополянина патрульні склали протокол за ч. 4 ст. 130 КУпАП (Вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди за його участю алкоголю до проведення уповноваженою особою медичного огляду) КУпАП та протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинили ДТП) КУпАП.До того ж чоловік ніколи не отримував водійського посвідчення, за що отримав ще й постанову за ч. 2 ст. 126 КУпАП”, – додають у Патрульній поліції.

Читайте також: Неподалік Тернополя буксують вантажівки (Фото) 

Фото: пресслужба Патрульної поліції Тернопільської області
Exit mobile version