На Тернопільщині від Covid-19 помер голова Кременецької райради Володимир Стефанський

Сьогодні перестало битися серце голови Кременецької районної ради Володимира Стефанського. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Oleksandr Stefanskyi.

“Сьогодні перестало битись серце найкращого батька, друга і просто світлої люди. Тату, ми тебе дуже сильно любимо. В зв’язку з ситуацією, публічних похорон не буде. Помоліться, будь ласка за нього”, – написав Oleksandr Stefanskyi.

Володимир Стефанський очолив Кременецьку районну раду після місцевих виборів 2015 року. Він обирався за списками БПП. До цього займався підприємницькою діяльністю. В листопаді йому виповнилось 49 років.

Як повідомила Irina Sidorova, чоловік помер від коронавірусної інфекції.

“Сьогодні зупинилося серце чудової людини голови Кременецької районної ради Володимира Стефанського… Саме він вступав в дебати з міністром, добивався виплати заробітної плати медикам, докладав безліч зусиль для допомоги хворим від коронавірусу.
Самого ж спіткала така біда. Не хочу, не можу повірити в таку реальність. Співчуття рідним.”, – йдеться у дописі Irina Sidorova.

Нагадаємо, епіцентр поширення недуги перемістився із півдня області на північ. Якщо раніше найбільше хворих фіксували в Монастириському районі, то зараз – в Кременецькому. Станом на сьогоднішній ранок там було зафіксовано 376 випадків захворювання (124 одужало, 6 летальних).

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Володимира Стефанського.

Exit mobile version