Якими будуть вихідні та понеділок, 13 грудня на Тернопільщині: прогноз погоди

Фото: мережа Інтернет

Синоптики розповіли, якою буде погода в області на вихідних, а також у понеділок, 13 грудня. За інформацією, наданою у Тернопільському обласному центрі з гідрометеорології, в краї спостерігатимуться невеликі опади та ожеледиця. Найжижча температура повітря впродовж найближчих трьох діб становитиме 4 градуси морозу.

11 грудня погоду області визначатиме поле пониженого атмосферного тиску та вплив висотної улоговини.

Область: Хмарно. Вночі невеликі опади. Вдень без істотних опадів. Туман, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно – західний, 5 – 10 м/с. Температура впродовж доби від 3º морозу до 2º тепла.

Місто: Хмарно. Вночі невеликі опади. Вдень без істотних опадів. Туман, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно – західний, 5 – 10 м/с. Температура впродовж доби від 1º морозу до 1º тепла.

12 грудня: Хмарно. Часом опади, вдень місцями значні. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 7 – 12 м/с. Температура вночі від 4º морозу до 1º тепла, вдень від 1º морозу до 4º тепла.

13 грудня: Хмарно. Вночі помірні, вдень невеликі опади. На дорогах ожеледиця. Вітер північно – західний, 5 – 10 м/с. Температура впродовж доби від 3º морозу до 2º тепла.

Читайте також: Чат-бот у Telegram: жителі Тернопільщини допомагають поліції ловити наркодилерів (Відео) 

Exit mobile version