У Тернополі стартував набір на освітню програму Export Academy 2022 для підприємств

Фото: Тернопільська міська рада

 Стартував набір на освітню програму Export Academy 2022 для суб’єктів господарювання. Це – освітня програма для українських підприємств малого та середнього бізнесу, які тільки починають експортну діяльність або вже є діючими експортерами та планують виходити на нові ринки.

За результатами навчання на програмі учасники створять для своєї компанії детальний план з виходу на міжнародні ринки, – повідомили у Тернопільській міській раді.

Export Academy 2022 –  це можливість для трансформації та розвитку Вашого експорту:

Навчання триватиме з січня по червень 2022 року та можливе у двох форматах: самостійний та з тренерським супроводом. Реєстрацію на навчання відкрито до 12 грудня (23:59) 2021 року за посиланням:  https://forms.gle/c5ufWUdEryDaHRgy7.

З деталями навчання на Програмі Export Academy 2022 та умовами участі можна ознайомитись за посиланням:  https://export.gov.ua/education/179-export_academy_2022.

Окрім того, власники та керуючі ІТ компаній запрошуються на першу в Україні освітню Програму для IT-сектору – Export Evolution IT. 

Це міжнародна бізнес-освіта для представників IT-компаній, зацікавлених у розвитку експорту своїх послуг та продуктів. Участь у Програмі допоможе покращити навички у:

У Програмі вже розробляють свої експортні бізнес плани представники 82 ІТ компаній з 18 регіонів України, які працюють з іноземними тренерами та менторами з таких субсекторів, як AI, VR, fintech, ecommerce та public sector. Детально о Програмі та реєстрація за посиланням https://export.gov.ua/education/175-export_evolution_it. Реєстрація до 20 грудня 2021 року.

Для компаній із сфери послуг діє спеціалізована навчальна програма –  Service Export Ukraine!

Це інжиніринг, архітектура, дизайн, мистецтво, видавничі послуги, логістика, інформаційна галузь, фінансова і банківська діяльність, реклама та PR, освіта, індустрія розваг, консалтинг, фітнес та не тільки. За допомогою Service Export Ukraine ви зможете:

Деталі та реєстрація за посиланням: https://export.gov.ua/education/178-service_export_ukraine.

Навчання на програмах безкоштовне. Перед реєстрацією необхідно детально ознайомитись з умовами участі у кожній з програм!

Довідково: Програма Export Academy 2022 розроблена Інститутом Маркетингу Естонії у співпраці з ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту». Програма фінансується Державним департаментом США (Development Cooperation Partnership Program, Round Eight), а також Міністерством закордонних справ Естонії (Проєкт з питань розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги).

Читайте також: Тернополян відзначили премією імені Володимира Лучаківського (Фото)

Exit mobile version