Помер відомий на Тернопіллі фотолітописець і педагог

Фото: із соцмереж

Смерть забрала життя відомого на Тернопільщині педагога та фотомайстра Віктора Феськова. Сумну звістку повідомила Віра Касіян на своїй сторінці у соцмережі “Фейсбук”.

“Вічна пам’ять світлій людині. Величезна втрата для Скалата і всього Тернопілля. Ми втратили літописця, небайдужого, невтомного, справжнього фотомайстра”, – йдеться у дописі.

Колега Ольга Володимирівна додає, що Віктора Михайловича завжди пам’ятатимуть як педагоги, так і учні школи та їх батьки.

“Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Віктора Михайловича , невтомного і самовідданого вчителя, хорошого колегу. Він був дуже енергійною людиною, великим працелюбом, гарним чоловіком, люблячим батьком.Із болем у серці ми розуміємо, що вже ніколи не отримаємо його підтримки, не скористаємося його мудрою порадою.
Учні 5-А класу та їхні батьки висловлюють співчуття з приводу смерті вчителя, розділяємо скорботу і біль рідних, друзів.
Світла пам’ять про Віктора Михайловича завжди буде жити серед рідних, друзів, колег, батьків та учнів школи і залишиться назавжди у наших серцях”, – пише пані Ольга.

Також зазначимо, що панахида за померлим відбудеться сьогодні, 8 грудня, о 19:00 год в Скалаті на вулиці Замкова, 3.

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття рідним, близьким, колегам та друзям Віктора Феськіва.

Довідка

Віктор Феськів – вчитель Скалатської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, фотолітописець рідного краю, як часто його називали. Пан Віктор народився і проживав на Тернопільщині.

Світлини фотографа увійшли до низки туристичних буклетів, у Вікіпедію.

Читайте також: На Тернопільщині померла депутат міської ради

Exit mobile version