За кермом авто спіймали п’яного посадовця управління лісового господарства Тернопільщини (Відео)

Скріншот з відео

Посадовці Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства потрапили у скандал. Цього разу “прославився” заступник начальника Іван Приймачук. Він у нетверезому стані сів за кермо автомобіля та роз’їжджав вулицями Тернополя.

Про це у соцмережах повідомив активіст з Бучача Роман Довбенко.

“02.12.2021 пан Яремко виставлявся за день народження працівникам Тернопільського обласного управління, однак вирішив це зробити «оригінально» – на робочому місці під час робочого дня. Очевидно, вирішив подалі від людських очей. На цьому святкуванні також був присутній, не просто був присутній, а заливався оковитою і фігурант нашого скандалу пан Приймачук Іван. Проте йому було замало одного дня і він вирішив із своїми «собутильниками» з управління продовжити наступного дня”, – каже Роман.

Активіст зазначив, що у четвер святкування продовжилося, тривало до 10-ої години вечора. Після цього Іван Приймачук сів за кермо автомобіля та роз’їжджав в нетверезому стані у Тернополі. На щастя, посадовця зупинили патрульні. Вони виявили у Приймачука ознаки сп’яніння та притягнули до адміністративної відповідальності.

Роман Довбенко також опублікував відео, на якому можна побачити, що Іван Приймачук ледве стоїть ногах. Активіст запитав, чому посадовець замість того, аби скористатися послугами таксі, поїхав додому власним авто, та на питання Приймачук відмовився відповідати.

 “”Вбивши” три ночі, ми все-таки оформили за п’янку цю багату паскуду, яка наживається на наших лісах, годує ними своїх начальників. Незважаючи на те, що страждає екологія, ці люди заробляють на лісах мільйони. П’янка за кермом для них – «пустишка». Думають, що зателефонують до своїх знайомих з високих кабінетів і все залагодять. Однак цього разу трапилося інакше. Приймачук побачив мене й зрозумів, що він втрапив у халепу, – розповів Роман Довбенко у відео.  

Читайте також: П’яний охоронець на службовому авто роз’їжджав Тернополем

Exit mobile version