Стріляв у голову, щоб заспокоїти: поліція повідомила деталі стрілянини у Тернополі

Фото: мережа Інтернет

До лікарні з пораненнями голови потрапив 25-річний тернополянин. Молодик отримав травми в результаті стрілянини. Як з’ясувалося, постріли здійснив один із мешканців багатоповерхівки, де відпочивав поранений. Чоловік був невдоволений галасливою поведінкою компанії, тож, аби заспокоїти молодиків, взяв до рук травматичну зброю. Деталі – у матеріалі.  

Як повідомили у поліції, за попередньою інформацією, потерпілий разом з компанією 2 грудня близько 21:00 години відпочивав у підвальному приміщенні багатоповерхівки. Шум заважав людям і один із сусідів вийшов заспокоїти молодиків. Проте це йому не вдалося. Молоді люди почали його словесно ображати. Останньому не сподобалося це і він повернувся до них зі зброєю – із пневматичним пістолетом. 

У ході розмови 35-річний тернополянин вистрелив в голову співрозмовнику. На місці події працювали правоохоронці. За попередньою інформацією, загрози життю потерпілого немає. Вирішується питання про внесення даного факту в ЄРДР згідно із статтею 125 (умисне легке тілесне ушкодження). Триває слідство, – додають у поліції.

Читайте також: На Тернопільщині водій заснув за кермом автовишки, злетів з дороги і перекинувся 

Exit mobile version