У Тернополі молодику вистрелили у голову із травматичної зброї

Фото ілюстративне// Світлина з відкритих мереж

У Тернополі в мікрорайоні “Дружба” невідомі стріляли в 25-річного чоловіка. На місце події виїжджала бригада швидкої допомоги та наряд поліції. Постраждалого шпиталізували до лікарні.

“2 грудня о 21.17 бригада швидкої виїжджала на вул. Карпенка, до 25-річного пацієнта, який отримав поранення із травматичної зброї. Обставини інциденту з’ясовують працівники поліції. Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, пораненнями голови, множинними забійними ранами голови потерпілого, після наданої медичної допомоги, доставлено у травмпункт”, – інформує генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус.

як повідомляють у Нацполіції Тернопільської області, за попередньою інформацією, потерпілий разом з компанією 2 грудня близько 9-ої години вечора відпочивав у підвальному приміщенні багатоповерхівки.

Шум заважав людям і один із сусідів вийшов заспокоїти відпочиваючих. Проте це йому не вдалося. Молоді люди почали словаесно ображати місцевого мешканця. Останньому не сподобалося це і він повернувся до них зі зброєю – із пневматичним пістолетом.

“У ході розмови 35-річний тернополянин вистрелив в голову співрозмовнику. На місці події працювали правоохоронці. За попередньою інформацією, загрози життю потерпілого немає. Вирішується питання про внесення даного факту в ЄРДР згідно із статтею 125 (умисне легке тілесне ушкодження).”

На даний момент триває слідство.

Читайте також: Водій авто збив пенсіонерку на пішохідному переході в Тернополі

Exit mobile version