Інформація про те, що перший заступник голови Кременецької РДА хворий на Covid-19 – фейк

В мережі інтернет з’явилася інформація про те, що у першого заступника голови Кременецької районної державної адміністрації виявили коронавірусну інфекцію. Ця новина не відповідає дійсності.

“В мережі інтернет з’явилася недостовірна інформація про кількість випадків захворювання вірусом COVID-19 в працівників районної державної адміністрації, зокрема йдеться, що вірус підтверджено у першого заступника голови районної держаної адміністрації, що є неправдою.Тому просимо Вас користуватися інформацією лише з перевірених джерел”, – повідомили у прес-службі Кременецької райдержадімістрації.

За результатами досліджень методом ПЛР в районній державній адміністрації підтверджено лише один випадок захворювання вірусом COVID-19. Захворів працівник, який перебував тривалий час на лікарняному.

Станом на 22 травня 2020 року в Кременецькому районі за результатами досліджень методом ПЛР підтверджено 6 випадків зараження вірусом COVID-19: м. Кременець – 4, с. Підлісці – 1 та с. Великі Млинівці – 1. Загалом у районі виявлено 376 випадків захорювання, з них 124 людини одужали та 6 померли.

Exit mobile version