П’яний водій скоїв ДТП у Тернополі

Фото: Патрульна поліція Тернопільської області

У середу, 1 грудня, сталася ДТП на вулиці Текстильній у Тернополі. Як з’ясувалося, водій автомобіля Peugeot не впорався з керуванням та зіткнувся з автівкою Toyota.

Як повідомляє пресслужба Патрульної поліції Тернопільської області, під пас з’ясування деталей ДТП вияснилося, що водій Peugeot був п’яний.

“Під час з’ясування всіх обставин події та перевірки відповідних документів, поліцейські виявили у водія автомобіля Peugeot ознаки алкогольного сп’яніння. Інспектори запропонували громадянинові пройти огляд на стан сп’яніння на місці за допомогою алкотесту Драгер, на що останній погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 2,79 проміле алкоголю в крові водія, що понад в 10 разів перевищує допустиму законом норму”, – йдеться у повідомлення.

В результаті патрульні склали на водія протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП, за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

До слова, 1 грудня неподалік Тернополя сталася масштабна ДТП. На автодорозі біля Гаїв Шевченківських зіткнулися кілька авто, серед яких легкових транспорт та бус.

Більше: У ДТП біля Тернополя постраждала водійка: її затисло у понівеченому авто

Exit mobile version