Водій позашляховика збив велосипедиста неподалік Кременця

На Кременеччині 30 листопада близько 9-ої години вечора водій автомобіля збив велосипедиста. Житель села Білокриниця отримав травми, тому його госпіталізували до лікарні.

У поліції кажуть, що автопригода сталася на трасі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече. За попередньою інформацією, потерпілий на велосипеді перетинав проїжджу частину дороги і в цей момент його, йомовірно, не побачив і збив водій автомобіля LAND ROVER DEFENDER. 

В результаті аварії пенсіонер отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізувала бригада екстреної допомоги в реанімаційне відділення Кременецької лікарні.

“Чоловіка з важкими тілесними ушкодженнями доправили до реанімаційного відділення. У водія взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство відповідно до статті 286 ККУ”, – додає відділ комунікації поліції у Тернопільської області.

До слова, нещодавно на Кременеччині сталося вбивство. Двоє товаришів зарізали чоловіка з інвалідністю і викинули його на недіючу свиноферму в сусідній з Тернопільщиною області. 

Більше: Близько 15-ти ножових поранень: на Кременеччині жорстоко вбили чоловіка з інвалідністю (Відео)

Читайте також: Матір благає тернополян допомогти знайти сина (Фото)

Exit mobile version